Αθλητισμός

Παναγάκης: «Ικανοποιητική πορεία παρότι δεν τα καταφέραμε»

 
 
 
 
Ο Άκης Παναγάκης ήταν ένα από τα αρκετά νέα παιδιά στο φετινό ρόστερ του Πανμοβριακού Ριόλου, που απόλαυσε την ιστορική σεζόν στην Γ΄Εθνική και μάλιστα κατάφερε να πετύχει χατ τρικ κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας, δείχνοντας γενικότερα καλά στοιχεία.

Μιλώντας στο westcity.gr τοποθετήθηκε για το φετινό «ταξίδι», το επίπεδο στο πρωτάθλημα και τους προσωπικούς στόχους του, αφού ο νεαρός αθλητής έχει το μέλλον μπροστά του και μάλιστα με θετικά δείγματα γραφής.

_ Πως κρίνεις την φετινή πορεία του Πανμοβριακού; Δεν τα καταφέρατε, αλλά σίγουρα το παλέψατε και ας μην ήρθε η παραμονή.

Α.Π.: «Η πορεία της ομάδας σε μία νέα κατηγορία, όπως ήταν η Γ΄Εθνική για εμάς ήταν ικανοποιητική, άσχετα ότι δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές μείναμε κοντά στον στόχο μας και ο υποβιβασμός κρίθηκε στις λεπτομέρειες.»

_ Το φετινό πρωτάθλημα πως το είδες; Ήταν ανεβασμένο το επίπεδο στον 6ο όμιλο, όπου συμμετείχατε;

Α.Π.: «Ναι ήταν αρκετά υψηλό και ανταγωνιστικό, διότι οι περισσότερες ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο, αν εξαιρέσουμε τον Ιαλυσό και τον Διαγόρα Ρόδου, που έδειξαν λίγο πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες, πράγμα που φάνηκε και στην βαθμολογία.»

_Όσον αφορά τις δικές σου φιλοδοξίες; Ποια είναι τα προσωπικά πλάνα σου;

Α.Π.: «Οι προσωπικές μου βλέψεις για την επόμενη σεζόν είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι.

Ακόμα δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα βρίσκομαι αλλά στόχος μου είναι να πάω κάπου υψηλότερα σε περίπτωση που μου δοθεί η ευκαιρία.»