Τοπικά

Η Σοφία Νταλάπα στο πλευρό του Σπύρου Μυλωνά ως υποψήφια στη δημοτική ενότητα Δύμης

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Η Σοφία Νταλάπα είναι ακόμα μία υποψήφια που στρατεύεται με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» στη δημοτική ενότητα Δύμης. Η Σοφία γεννήθηκε, ανατράφηκε, δραστηριοποιήθηκε οικονομικά και ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο δήμο δυτικής Αχαΐας. Είναι παντρεμένη με το Βασίλη Κανελλόπουλο και έχει τρία παιδιά την Ελένη, τη Θεοδώρα και τον Νικόλα.

Η Σοφία έχει εκλεγεί το 2003 δεύτερη δημοτική σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει γραμματέας δημοτικού συμβουλίου, πρόεδρος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και πρόεδρος του Νηπιαγωγείου στην Κάτω Αχαΐα.

Όπως δηλώνει και η ίδια: «Με τιμά η πρόταση του Σπύρου Μυλωνά να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα». Να συνδράμουμε όλοι από κοινού, γιατί αγαπάμε τον τόπο μας, παλεύουμε από κάθε μετερίζι και επιθυμούμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς. Πιστεύω ακράδαντα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επόμενη μέρα οφείλουμε να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο, μια καινούργια σελίδα. Ο Σπύρος Μυλωνάς με τη σταθερή και αποφασιστική βούληση που τον χαρακτηρίζουν, μπορεί να εγγυηθεί αυτήν την ομοψυχία που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε ώστε ενωμένοι να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στις τοπικές κοινωνίες μας».