Τοπικά

Α. Νταβλούρος: Καλωσορίζουμε τον άξιο μιμητή του Βαρόνου Μινχάουζεν!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η πόλη των Πατρών καλωσορίζει θερμά τον μεγαλύτερο λαοπλάνο πρωθυπουργό…

…της νεώτερης πολιτικής ιστορίας της χώρας. Καλωσορίζει θερμά τον πολιτικό που υπήρξε η επιτομή της αξιοπιστίας και της συνέπειας λόγων και πράξεων.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κ. Αλέξη Τσίπρα να μας πει με διθυραμβικούς τόνους πότε κατάργησε τα μνημόνια, διώχνοντας τους δανειστές με πρώτη και καλύτερη την Άνγκελα Μέρκελ, πότε καθόρισε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, πότε έδωσε την 13η και την 14η σύνταξη και πώς τα κατάφερε ώστε κανένα σπίτι να μην καταλήξει στα χέρια τραπεζίτη.

Αναμένουμε να μας πει αυτά και πολλά άλλα για την Ελλάδα που ανοικοδόμησε, στην οποία η ανεργία τείνει να εκλείψει και η κοινωνία ευημερεί με δουλειές και αξιοπρεπείς μισθούς, έχοντας εμπεδωμένο το αίσθημα της ασφάλειας.

Και ασφαλώς, αναμένουμε να μας εξηγήσει πώς διαφύλαξε την ελληνικότητα της Μακεδονίας και δεν παρέδωσε στους Σκοπιανούς το όνομα της, χαράζοντας μια υπερήφανη εξωτερική πολιτική που υπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

Είναι προφανές ότι ο άξιος μιμητής του Βαρόνου Μινχάουζεν θα επιδοθεί σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ψεύδους, περιγράφοντας ένα παράλληλο σύμπαν ψευδαισθήσεων που δεν υφίσταται, κάτι που έχουν συνειδητοποιήσει πλέον οι πολίτες, τους οποίους έχει επανειλημμένως εξαπατήσει.

Αυτό, όμως, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά έχουν τελειώσει και για την ώρα δεν το ξέρουν.

Απλώς, θα το καταλάβουν στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, στις οποίες θα συντριβούν, όπως ακριβώς τους αρμόζει.