Τοπικά

Σπ. Μυλωνάς: Χρησιμοποιούν το δημοτικό ταμείο για τις προεκλογικές τους ανάγκες

Σπύρος Μυλωνάς , Δυτικής Αχαίας
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα για τις απευθείας αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα στελεχών της δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σπύρος Μυλωνάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση “το ρεπορτάζ της «Γνώμης» αποκαλύπτει το βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο διεξάγεται η προεκλογική περίοδος στο Δήμο Δυτικής Αχαίας.

Το δημοτικό ταμείο χρησιμοποιείται κατά κόρον για τις προεκλογικές ανάγκες του απερχόμενου δημάρχου, για τον  προσεταιρισμό υποψηφίων και για τον επηρεασμό των ψηφοφόρων. Θα πρόσθετα επίσης ότι οι αποκαλύψεις της εφημερίδας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Πρόκειται για μια κατάσταση οργανωμένης διαπλοκής, περιφρόνησης του δημοτικού χρήματος και ευτελισμού της ίδιας της Δημοκρατίας.

Καταγγέλω αυτές τις πρακτικές και ταυτόχρονα καλώ όλους τους συνδημότες να αποδοκιμάσουν αυτές τις συναλλαγές που κάνουν το Δήμο μας και την τοπική κοινωνία να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή.

Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτελούν μια θαυμάσια ευκαιρία για να αποκατασταθεί η ισονομία μεταξύ όλων των δημοτών αλλά και η συλλογική μας αξιοπρέπεια που πλήττονται βάναυσα από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Η παράταξή μας, το «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», είναι σταθερά αποφασισμένη να αποκαταστήσει τη νομιμότητα, να αντιμετωπίσει με ισότητα όλους τους δημότες και να βάλει λουκέτο στη βιοτεχνία των απευθείας αναθέσεων στην οποία έχει καταντήσει ο Δήμος».