Τοπικά

Σε περιοδεία στα Καλάβρυτα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Δ. Μπαρμπούνης

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στην περιοδεία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριος Φαρμάκης στα Καλάβρυτα συμμετείχε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στο Δημαρχείο, στο Νοσοκομείο και στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, ενώ έγιναν επισκέψεις σε Κλειτορία, Πάος, Δάφνη και Τριπόταμα.

Επίσης, ο κ. Μπαρμπούνης συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις στην Κέρτεζη για τον οπλαρχηγό αγωνιστή Δημήτρη Αναγνώστη Στριφτόμπολα, όπου είχε τη ευκαιρία να συγχαρεί τη δραστήρια πρόεδρο του Συλλόγου, Γεωργία Χασαποπούλου.

Ο κ. Μπαρμπούνης στον απόηχο της περιοδείας του ανέφερε πως «η ορεινή Αχαΐα αποτελεί μία περιοχή ύφιστης σημασίας, καθώς εκτός από τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, διαθέτει και εξαιρετικά μνημεία –φυσικά και ιστορικά- που την καθιστούν πόλο έλξης τουριστών. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν χωριά που η πρόσβαση γίνεται με μεγάλη δυσκολία, πόσο δε τους χειμερινούς μήνες που τα προβλήματα εντείνονται λόγω του καιρού. Χωρίς αξιοπρεπείς και ασφαλείς δρόμους δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη του παραγωγικού τομέα, ούτε και του τουρισμού».