Τοπικά

Ο Ευθύμιος Λιάκος υποψήφιος με τον Σπύρο Μυλωνά στην τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Γεννήθηκε στην Λακκόπετρα το 1954 όπου μεγάλωσε και πήγε σχολείο, σε ηλικία 15 χρονών έφυγε για την Πάτρα όπου εργάστηκε ως υδραυλικός, στην αρχή ως εργάτης και έπειτα με δική του εργοληπτική επιχείρηση.

Είναι παντρεμένος με την Σπυριδούλα Λιάκου, το γένος Βουδούρη με καταγωγή από τις Αλυκές και απέκτησαν τρία παιδιά, την Ευσταθία, την Βασιλική και τον Ιωάννη.

Αγαπά το χωριό του, αφού είναι ο τόπος στον οποίο γεννήθηκε, έμαθε τα πρώτα του γράμματα, γνώρισε τον κόσμο και σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος. Είναι άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα κοινά, αγωνίζεται για την πρόοδο του χωριού του και νοιάζεται για την επίλυση των προβλημάτων του.

Είναι εκλεγμένος Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας και το μεγάλο του παράπονο είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχει εκλεγεί Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου, πέντε χρόνια δεν στάθηκαν αρκετά για να ολοκληρωθεί η σύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης που ενώ εδώ και δέκα χρόνια έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και η αποπληρωμή του, οι παροχές των συγχωριανών του δεν έχουν συνδεθεί με αυτό και έτσι αναγκάζονται να πίνουν νερό από δίκτυο με αμίαντο.

Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση – κάλεσμα του Σπύρου Μυλωνά για συμμετοχή του στην παράταξη «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα» με την προϋπόθεση ότι το πρώτο έργο στην Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας θα είναι η ενεργοποίηση του νέου δικτύου ύδρευσης.

Ο ίδιος δηλώνει:

«Είμαι αποφασισμένος να διεκδικήσω όσα η Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας δικαιούται και τις τα στέρησαν εκείνοι που ευαγγελίστηκαν ότι θα τα λύσουν ως γνήσια τέκνα της.»

Ο Σπύρος Μυλωνάς καλωσορίζοντας τον Ευθύμιο Λιάκο στην παράταξη μας δήλωσε:

«Ο Ευθύμιος Λιάκος ένας γνήσιος και αυθεντικός άνθρωπος, του μόχθου και του αγώνα για την επιβίωση, στελεχώνει από σήμερα το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στην Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας, απέναντι σε ότι πιο αναχρονιστικό, επικίνδυνο και ψεύτικο έχουν να επιδείξουν τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας τις τελευταίες δεκαετίες, απέναντι σε εκείνους που με σημαία την σειρά, την τάξη και το νοικοκύρεμα έκαναν ότι πιο παλαιοκομματικό έχει να επιδείξει ο τόπος μας, απέναντι στην λογική της χυδαίας χρήσης των διπλών μέτρων και σταθμών που χρησιμοποιούν ο Δήμαρχος και η παρέα του χωρίζοντας τους συμπολίτες σε δικούς τους και αντιπάλους. Καλωσορίζοντας τον θα ήθελα να δηλώσω ότι προγραμματική δέσμευση δική μου και της παράταξης μας «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα» για την Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας είναι η ενεργοποίηση του νέου δικτύου ύδρευσης».