Αθλητισμός

Δοξα Νιφοραιίκων : “Μας κοροϊδεύουν 3,5 χρόνια” – Νέα παράταση στην κατασκευή του έργου

Δόξας Νιφορεικων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παράταση στην κατασκευή του έργου

Έντονες διαμαρτυρίες έλαβαν χώρα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας από 15 άτομα του διοικητικού συμβουλίου και ποδοσφαιριστών της Δόξας Νιφοραιίκων στο άκουσμα της νέας παράτασης που πήρε το έργο για την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο.

Όπως έλεγαν χθες τα άτομα της Δόξας που βρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα, έχουν αγανακτήσει πλέον με ένα έργο που το περιμένουν εδώ και 3,5 χρόνια. Θεωρούν λοιπόν ότι η δημοτική αρχή τους κοροϊδεύει και δεν έχει δώσει την απαιτούμενη διάθεση ώστε να τελειώσει το έργο.

Χαρακτηριστικά μας ανέφεραν : “Μας κοροϊδεύουν 3,5 χρόνια. Δημοσιεύουν σε φίλα προσκείμενα site από το 2016 , μακρόσυρτες πολιτικές ανακοινώσεις και φωτογραφίες για τον πολυπόθητο έργο κατασκευής χλοοτάπητα του γηπέδου. Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική σκοπιά του θέματος. Δεν κάνουμε αντιπολίτευση στη Δημοτική αρχή. Μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και μόνο. Από το 2016 μας μιλάνε για το έργο του γηπέδου. Έχουμε 2019 και δυστυχώς ακόμα τίποτα. Εκφράζουμε το μεγάλο μας παράπονο για ένα έργο που το έχουν χιλιοδιαφημίσει παντού. Δυστυχώς στα 3,5 αυτά χρόνια μόνο προβλήματα παρουσιάζονται χωρίς πάντα κανένας να παίρνει την ευθύνη στο τι φταίει και δεν προχωρά το έργο…