Τοπικά

Η παράταξη Μυλωνά για το delivery χαλικιών: «Ρώτα τον Μπάρμπα μου τον ψεύτη»

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ανακοίνωση για την απάντηση της δημοτικής Αρχής όσον αφορά στο delivery χαλικιών εξέδωσε η παράταξη “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα” με επικεφαλής τον Σπύρο Μυλωνά.

Όπως αναφέρεται “δυστυχώς μόνο γέλια μας προκαλεί η απάντηση της δημοτικής αρχής για τα χαλίκια delivery! Και τι μας είπε; Φταίει ποιός άλλος; Η κακοκαιρία για την ανύπαρκτη αγροτική οδοποιία! Και ότι υπάρχει σχέδιο και οι δρόμοι γίνονται! Μόνο που αυτό το σχέδιο είναι στην φαντασία τους και οι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν το βλέπουν!

Την υπεράσπιση του «έργου» της δημοτικής συνέχισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που το μόνο που ψέλισε ήταν συκοφαντίες και ψέματα επιβεβαιώνοντας πλήρως το λαό για το παρωνύμιο που του έχει χαρίσει, θυμίζοντας σε όλους μας το «ρώτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη»!!!

Βέβαια να θυμίσουμε στην δημοτική αρχή ότι έχει υποχρέωση να μας απαντήσει αντι να συκοφαντεί! Γιατί ο δεύτερος υδατόπυργος της Αχαγιάς δεν επισκευάζεται, το καλοκαίρι φτάνει και θα αφήσετε πάλι τους κατοίκους της χωρίς νερό! Ποιός πήρε τα 12.000€ που δαπανήσετε επί πλέον για την κατασκευή του φωτοβολταϊκου στο αμαξοστάσιο; Γιατί πληρώσατε πρόστιμο 8.000€ στο λιμενικό στερώντας έτσι από τους δημότες μια παιδική χαρά; Γιατί δεν ελέγχετε, όπως ο νόμος ορίζει, την ποιότητα του νερού που πίνουν οι δημότες ενώ έχουν υπάρξει έλεγχοι και βρέθηκε το νερό ακατάλληλο προς χρήση! Γιατί δεν καλύπτετε τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Φλόκα και συνεχίζετε να λέτε ψέματα στους δημότες ότι για την ρύπανση του περιβάλλοντος που με την ανευθυνότητα σας προκαλείτε, ευθύνονται οι κτηνοτρόφοι! Γιατί δεν λειτουργείτε τον βιολογικό της Αχαγιάς σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ρυπαίνοντας την θάλασσα; Που θα κάνουν μπάνιο οι δημότες το καλοκαίρι;

Περιμένοντας τις απαντήσεις σας για να πληροφορηθούν οι δημότες κύριοι της δημοτικής αρχής σας τονίζουμε ότι το καθήκον σας είναι η επίλυση των προβλημάτων των δημοτών και όχι ο ρόλος της μοιρολογίστρας στις κηδείες συντοπιτών μας όπου απαιτείται τουλάχιστον σεβασμός! Σεβασμός στο νεκρό, στους οικίους του, στο λαό και στους θεσμούς που υποτίθεται υπηρετείτε”.