Αθλητισμός Τοπικά

Στη γειτονιά των Αγγέλων ο “Νούτσης” – Το αντίο της Αχαϊκής

Μπαλαλάς, Παναγιώτα Σπαλιάρα , Χριστίνα Τσέλου , Γεώργιος Ντούμας , Λευτέρης Ιωσηφίδης , Θανάσης Δούμας , Νίκος Ταπείνος , Σταύρος Παπαδόπουλος , Παναγιώτης Λαμπρόπουλος , Χρίστο Γιαννακόπουλο , Πένθος στον Αλισσό , Δημήτρης Αργυρόπουλος , Παναγιώτης Μπατάλης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για τη γειτονιά των Αγγέλων “πέταξε” ο Αχαγιώτης Νίκος Χριστοδουλόπουλος ή “Νούτσης” , όπως ήταν γνωστός στην κοινωνία της Κάτω Αχαΐας.

Η Αχαϊκή αποχαιρέτησε τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας με την εξής ανακοίνωση : 

Η Αχαϊκή Α.Ε αποχαιρετά τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο “ΝΟΥΤΣΗ” και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια τού. Ο “ΝΟΥΤΣΗΣ” πρόσφερε τα μέγιστα σαν ποδοσφαιρίστης τις δεκαετίες 50 & 60 ενώ όταν αποσύρθηκε συνέχισε την προσφορά του σαν παράγοντας. Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 η Αχαϊκή τίμησε τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο”ΝΟΥΤΣΗ” εν ζωή , πριν τον αγώνα με την Δόξα , παραδίδοντας την φανέλα της ομάδας που τίμησε με το νούμερο που φορούσε το 8 (οκτώ) και το όνομα που τον γνώρισε όλο το Αχαϊκό ποδόσφαιρο. Την φανέλα του παρέλαβαν ο γιος του Θανάσης και ο εγγονός του Νίκος. Η Αχαϊκή στο πρώτο εντός παιχνίδι για τα play off ανόδου με την ομάδα του Α.Ο ΠΆΤΡΑΙ θα φορέσει μαύρα περιβραχιονια και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή . Η ΑΧΑΪΚΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ. Καλό ταξίδι…. “ΝΟΥΤΣΗ”.

Η κηδεία τού θα τελεστεί αύριο Τρίτη 5 ΜΑΡΤΊΟΥ 2019 στις 11:00 το πρωί στον Τίμιο Σταύρο Κάτω Αχαΐας.