Αθλητισμός

Νίκη με ανατροπή για τις κορασίδες των αστεριών Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επική ανατροπή για τις κορασίδες των Αστεριών Αχαιας…

…όπου έχαναν με 0-2 σετ και κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2 επί του Πυργεας , στο κλειστό της Κάτω Αχαιας. Αναλυτικά αναφέρουν με ανακοίνωση τους τα Αστέρια :

Τι παιχνίδι Θεέ μου!!
3-2 (19-25), (24-26), (25-10), (25-15), (19-17)

Η χθεσινή αναμέτρηση ήταν απ’ αυτές που φράση σαν τον συγκεκριμένο τίτλο χαρακτηρίζει απόλυτα την εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού με τον Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργέας.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τις #ΚΡΣ της Ράνιας Πανουτσοπούλου αφού βρέθηκαν πίσω στα σετ με 0-2 από τον αποφασιστικό Πυργέα που έδειχνε πιο σοβαρός και προσεκτικός στο παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο. Η νευρικότητα σε συνάρτηση με την κακή υποδοχή και άστοχη επίθεση από τις ακραίες ήταν αρκετό για να φέρει το πρώτο σετ στη πλευρά των φιλοξενουμένων. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Ηλείας συνέχισε την καλή της εικόνα και έβρισκε πιο εύκολα λύση κυρίως σημαδεύοντας με δυνατά σερβις όπου κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά 6 πόντων μέχρι το 20-14 όπου οι τα κορίτσια μας έκαναν την επαναφορά τους αλλά δεν ολοκλήρωσαν αφού έχασαν το σετ με 24-26. Στο τρίτο σετ ”ξύπνησαν” ανέβασαν στροφές έκλεισαν τους χώρους και κυριάρχησαν με 25-10. Το τέταρτο σετ είχε διακύμανση αλλά έδειχναν από νωρίς την πρόθεσή τους να πάει το παιχνίδι στο ται-μπρέικ όπου το κατάφεραν με σκορ 25-15.
Στο ται-μπρεικ ήταν απλά αγώνας για καρδιακούς αφού τα λάθη κυριάρχησαν δίνοντας η μια ομάδα στην άλλη το παιχνίδι κυρίως από λάθη όπου τελείωσε με σκορ 19-17.

Από τους πιο όμορφους αγώνες με παρότρυνση από τους γονείς, φίλους και των δυο ομάδων που πραγματικά ήταν μια καυτή ατμόσφαιρα σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για περίπου 2 ώρες. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στην ομάδα του Πυργέα.