Τοπικά

Ελευθέριος Ιωσηφίδης προς Δήμαρχο: “Ξεπουλάτε τα αυτονόητα για να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς σας”

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σκληρή επιστολή στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου απέστειλε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μετοχίου, Ελευθέριος Ιωσηφίδης, κάνοντας συγκεκριμένη αναφορά στα προβλήματα της περιοχής.

Όπως αναφέρει “Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες της Κοινότητας Μετοχίου παρά τις αλλεπάλληλες αναφορές μου που έχουν γίνει προφορικώς κι εγγράφως από εμένα τον ίδιο. Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μετοχίου σας έχω στείλει έγγραφα που αναφέρουν τα προβλήματα και τα παράπονα των πολιτών κι εσείς δεν έχετε κάνει τίποτε απολύτως.

1)Τη διαβόητη χαλικόστρωση την κάνατε μεμονωμένα σε δύο οικογένειες και με δόλο μάλιστα για να εξυπηρετήσετε δικούς σας σκοπούς

2)Το γκρέιντερ δεν ήρθε ποτέ στο Λάππα και το Βουπράσιο παρά μόνο στο Μετόχι κι εκεί επίσης για το λόγο ότι είχατε δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο της περιοχής.

Δεν θα έπρεπε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να κάνει εξαιρέσεις σε δικά σας πρόσωπα και σε πολίτες για να γίνουν τα αυτονόητα. Συνεχίζετε να αναφέρετε διάφορα έργα που έγιναν από την προηγούμενη δημοτική Αρχή και νομίζετε ότι σας πιστεύουν κιόλας. Η Δημοτική Αρχή είναι απαράδεκτη κι εγώ σαν πρόεδρος της Κοινότητας Μετοχίου δεν ενημερώθηκαν ποτέ από τους αρμόδιους να εκτελέσουμε όλοι μαζί τα αυτονόητα, και ότι κάνατε το κάνατε μυστικά και χωρίς αποτέλεσμα για τον τόπο μας”.