Αθλητισμός

Λέων Αλισσού-Ατρόμητος Λάππα 2-2: Από την “κόλαση στον παράδεισο” στο 94΄

 
 
 
 
Σε ένα ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας με τα όλα του, Λέων Αλισσού και Ατρόμητος Λάππα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο γήπεδο του Άνω Αλισσού για την 22η στροφή της Β΄κατηγορίας.

Αμφότεροι επιδίωξαν τη νίκη, αφού στοχεύουν στα πλέι οφ, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι του Γιάννη Ζερδεβά, παρότι έχαναν με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα του Μπάμπη Βέρρα στο 33΄(πέναλτι) και 35΄κατάφεραν να επανέλθουν με ψυχικά αποθέματα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 94΄με “δράστη” τον Μολφέτα.

Στο 37΄κατάφερε να μειώσει σε 1-2 ο Χρυσοβέργης. Παράπονα για την διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι, αφού ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ στο 60΄, σε φάουλ του Σιδέρη και τελείωμα του Χρυσανθόπουλου, ισχυριζόμενοι ότι ο σκόρερ καλυπτόταν και δεν ήταν εκτεθειμένος. Οι “βυσσινί” διαμαρτύρονται για την λανθασμένη αποβολή του Κώστα Βέρρα και γενικότερα η διαιτησία του Μπλίκα είχε λάθη εκατέρωθεν.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Ζερδεβάς): Βούλγαρης, Χριστόπουλος (46΄Δρούσκας), Μολφέτας, Σέρμπος, Τακόπουλος (46΄Ζάννι), Καραμαλίκης, Τραχάνης, Σιδέρης, Χρυσανθόπουλος (70΄Αντωνόπουλος) Χρυσοβέργης, Γκοτσόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Λαγογιάννης): Δαλαβούρας, Μπέης, Χύσα, Ν.Φραγκούλιας (94΄Τσιντώνης), Χ.Βέρρας (46΄Σακαλης), Κ.Βέρρας, Νικολετάτος, Δ.Φραγκούλιας, Λαζανάς (58΄Κατσιμπερνάκης-88′ Παπαζαφείρης)), Αγγελόπουλος, Κατσίνας