Τοπικά

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος υποψήφιος με τον Άγγελο Στεργιόπουλο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με καταγωγή και μόνιμη κατοικία στο Φράγκα Αχαΐας, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος διετέλεσε για 9 χρόνια (2006 – 2015) Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πατρών και Περιχώρων ,παραδίδοντας έργο και κοινωνική προσφορά στην πολύτεκνη οικογένειά.

Το 2014 θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας με τον συνδυασμό του Διονυσίου Γκοτσούλια , Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων – Νέοι Ορίζοντες, όπου και εκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Με την θέση αυτή συμμετέχει ως μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στην Κοινωφελή  Επιχείρηση Δήμου Δυτικής Αχαΐας – Κ.Ε.Δ.ΔΥ – για 2 χρόνια (2014-2016), υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των συνδημοτών. Τον ίδιο χρόνο (2016) εκλέγετε Αντιπρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Αχαΐας τιμώντας το αξίωμα για 1 χρόνο (2017) όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος διαφωνώντας με τις θέσεις του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης.

Μέχρι σήμερα συνεχίζει το έργο  του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος όπου με το παρακάτω ανακοίνωση παραθέτει την υποψηφιότητα του ως Δημοτικό Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό ΕΛ.ΠΙ.Δ.Α ,με επικεφαλής τον Άγγελο Στεργιόπουλο:

« Είμαι υποψήφιος με τον Άγγελο Στεργιόπουλο , διότι είναι ένας άνθρωπος με αξίες, ηθική και έντονη προσωπικότητα. Ο ίδιος , με συμμετοχή και εμπειρία 12 ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση, θέλει και  μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία μια Αρχή έντιμη και μάχιμη ως προς τα δικαιώματα των δημοτών αλλά και ως προς τις υποχρεώσεις της. Ο Άγγελος υπολογίζει σε νέους ανθρώπους με ιδέες και προοπτικές για τον τόπο τους, ανθρώπους που αποτελούν ελπίδα για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να στηρίξω αυτή την πρωτοβουλία ανιδιοτελώς καθώς πιστεύω στην καθαρή συνεργασία μεταξύ Δήμου και δημοτών χωρίς υπόγειες συμφωνίες και πελατειακές σχέσεις. Ο κώδικας ηθικής μου δεν μου επιτρέπει να γίνομαι «ουρά» σε άτομα που εναλλάσσονται μεταξύ διοικήσεων  προσπαθώντας να επωφεληθούν την συμμετοχή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.