Τοπικά

Ο Χρήστος Φιλιππόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα” στην Ωλενία

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Χρήστος Φιλιππόπουλος, με καταγωγή από το Πολύλοφο Σαντομερίου είναι ακόμα ένας υποψήφιος με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα», για τη δημοτική ενότητα Ωλενίας. Ο Χρήστος είναι παντρεμένος με την Ανδρομάχη Παπαφιλιπποπούλου, έχει τρία παιδιά και εργάζεται στην CROWN HELLAS CAN ως μηχανικός εργοστασίου.

Πρόκειται για έναν συνδημότη με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας, καθώς είναι ενεργός πολιτικά εδώ και μια 20ετια. Είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και αποφάσισε να ενταχθεί στην παράταξη «Όραμα για την δυτική Αχαΐα» γιατί πιστεύει πως η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η εργατικότητα είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά για το πολιτικό ήθος που θα πρέπει να διακρίνει έναν υποψήφιο δήμαρχο. Χαρακτηριστικά, τα οποία και βρήκε στο πρόσωπο του Σπύρου Μυλωνά.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος : «Προσωπικός μου στόχος είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του δήμου μας και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, που έχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια. Και ρωτώ: μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι; H κοινωνία της δυτικής Αχαΐας έχει το λόγο και αυτή θα αποφασίσει!».