Τοπικά

Το ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας στην έκθεση “Κερνάμε Ελλάδα”

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Το ΔΙΕΚ Δυτ. Αχαΐας, με το τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης  Αρχιμάγειρας – Chef ως αρωγός του Ευρωπαϊκού οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου  θα συμμετάσχει υποστηρικτικά  στηνΈκθεση Regional Agenda – Κερνάμε Ελλάδα μαζί με το Φεστιβάλ Μεσογειακής Γαστρονομίας 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας Β1 κτίριο στις 29/3/2019-31/3/2019.

Ειδικότερα το τμήμα Αρχιμεαγείτων –Chef του ΔΙΕΚ ΔΥΤ. ΑΧΑΙΑΣ στα πλαίσια της εξωστρέφειας και την ανάδειξης της ελληνικής διατροφικής κουλτούρας θα συμμετάσχει με ξεχωριστό περίπτερο και με όλους τους καταρτιζόμενους του τμήματος (23) και τους εκπαιδευτές του ως υποστηρικτές στον τομέα της γαστρονομίας του Φεστιβάλ προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό  ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ ΔΥΤ. ΑΧΑΙΑΣ κ. Αναγνώστου Παναγιώτης ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου ευχόμενος καλή επιτυχία στην όλη προσπάθεια , επισημαίνει ότι το  ΔΙΕΚ ΔΥΤ. ΑΧΑΙΑΣ θα είναι επίσης αρωγός και  σε όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου με τα ανάλογα τμήματα του.