Τοπικά

Σε εκκρεμότητα εδώ και ένα χρόνο τα αιτήματα της Τ.Κ. Αλισσού

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Εδώ και ένα χρόνο η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού, Ελένη Μπεζεριάνου έχει ενημερώσει τους αρμόδιους αντιδήμαρχους και υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για μία σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει λάβει καμία απάντηση.

Η πρόεδρος αναγκάστηκε να επανέλθει στα συγκεκριμένα αιτήματα, αποστέλλοντας μια σειρά εγγράφων στο Δήμο, ελπίζοντας πως έστω και τώρα οι υπηρεσίες και οι αρμόδιοι θα δώσουν λύση.

Με τα συγκεκριμένα έγγραφα η πρόεδρος επισημαίνει τα προβλήματα στην καθαριότητα και τα ξερά χόρτα που υπάρχουν διάσπαρτα στην περιοχή, τα οποία προέκυψαν από εθελοντικές εργασίες καθαρισμού, στην ποιότητα του νερού, στις βλάβες στον αγωγό, αλλά και στα ακαθάριστα χαντάκια και στην άθλια κατάσταση των δρόμων.

Όπως επισημαίνει “αναρτώ τα έγγραφα που έστειλα σε υπηρεσίες του Δήμου για διάφορα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό στην Τοπική Κοινότητα Αλισσού και σας ενημερώνω ότι πριν από αυτά τα έγγραφα, για τα ίδια προβλήματα έχουν σταλεί και προηγουμένες επιστολές που ποτέ δεν πήρα καμία απάντηση αν θα πραγματοποιηθούν αυτά που ζητάμε.
Από εβδομάδα έπεται συνέχεια και με άλλα έγγραφα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ