Τοπικά

Οι πρώτοι υποψήφιοι της Α.ΚΙ.Δ.Α.- Επιδίωξη ο διάλογος με την κοινωνία

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Μετά από πέντε χρόνια δυναμικής και ηχηρής παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία, η Α.ΚΙ.Δ.Α. είναι παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. Μάλιστα, σήμερα ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 16 υποψήφιοι με την παράταξη.

Σε σχετική ανακοίνωση της Α.ΚΙ.Δ.Α. αναφέρεται “θεωρούμε καθήκον μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει ανταποκρινόμενοι στη μεγάλη ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι στην κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας.

Οι πολίτες του τόπου μας γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους ότι τα προβλήματα τους δεν λύνονται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και συγκυριακές πελατειακές πολιτικές και διευθετήσεις. Χρειάζονται προτάσεις που θα προκύπτουν από τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής και λύσεις που θα θεραπεύουν το πρόβλημα στο σύνολο του και με προοπτική.

Αφουγκραζόμενοι, τον παλμό των συμπολιτών μας, είμαστε εδώ παρόντες για να διεκδικήσουμε μαζί το όραμά μας για ανάπτυξη, αλληλεγγύη και περισσότερη τοπική δημοκρατία. Το ψηφοδέλτιό μας είναι συνθετικό, χωρίς επικοινωνιακούς αποκλεισμούς και απαρτίζεται από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τη συμμετοχή τους στα δημόσια πράγματα ως έναυσμα για προσφορά και πρόοδο, μακριά από παραγοντισμούς.

Συμμετέχουν πολίτες της Δυτικής Αχαΐας που προέρχονται από όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και βιώνουν την ίδια ανησυχία για το μέλλον του πανέμορφου τόπου μας. Άνθρωποι της επιστήμης, του επιχειρείν, του πολιτισμού, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά κυρίως άνθρωποι του μόχθου που θέλουμε να μοιραστούμε τις κοινές μας αρχές και αγωνίες.

Με αφορμή, λοιπόν, τον καθορισμό των ημερομηνιών των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, η Α.ΚΙ.Δ.Α. ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα για το κεντρικό ψηφοδέλτιο. Προσκαλούμε όλους τους δημοκρατικούς συμπολίτες μας να διαβάσουν το πρόγραμμά μας. Επιδιώκουμε τον ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία. Σε αυτή την κρίσιμη μάχη για το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας δεν περισσεύει κανένας”.

Οι πρώτοι υποψήφιοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο

  1. Αργυρόπουλος Βασίλης, Αρχαιολόγος Υπουργείου Πολιτισμού

  1. Κοντούλη Θεανώ,  Άνεργη

  1. Κουμούτσος Κωνσταντίνος, Αλιεργάτης

  1. Κυριαζής Κωνσταντίνος, Αρχιτέκτων μηχανικός

  1. Μπακογιάννης Αλέξανδρος,  Safety Manager, στην εξυπηρέτηση  αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Αράξου

  1. Νικολακόπουλος Αλέκος,  Καθηγητής Γαλλικής Φιλολογίας,  Institut Français, Πάτρα

  1. Νικολετάτος Άγγελος,  Ασφαλιστικός Συνεργάτης

  1. Νταή Αγγελική, Χημικός, Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

  1. Παναγόπουλος Διονύσιος,  Σχεδιαστής Τεχνικών Έργων

  1. Παπανικολάου Ευάγγελος,  Μαθηματικός, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης

  1. Ραγκαβάνης Νίκος, Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος

  1. Ράλλη Νίκη, Ιστορικός – Αρχαιολόγος, Εκπαιδευτικός

  1. Ρέκκας  Παναγιώτης,  Κτηνοτρόφος, Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Αχαΐας

  1. Σιμώνη Ελένη, Αρχαιολόγος

  1. Χανός Μιχάλης, Ιατρός  Ορθοπαιδικός – Χειρουργός Τραυματιολόγος

  1. Χρυσόπουλος Τάσος, Ηθοποιός – Μουσικός, Απόφοιτος Δραματικής Σχολής ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας