Τοπικά

Η ΑΚΙΔΑ για τις χαλικοστρώσεις- “Ο Δήμαρχος παραδέχεται ότι είναι η μοναδική εκκρεμότητα της 4ετίας”

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ανακοίνωση για τις χαλικοστρώσεις εξέδωσε η ΑΚΙΔΑ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουνάβη.

Όπως αναφέρει “η Α.ΚΙ.Δ.Α. οφείλει δημόσια, να συγχαρεί τον κ. Δήμαρχο για την αφοπλιστική ειλικρίνεια που διακρίνουν τις πρόσφατες δηλώσεις του, σχετικά με τον χαλικοπόλεμο που έχει ξεσπάσει.

Ο κ. Δήμαρχος δηλώνει ότι μοναδική εκκρεμότητα για την επόμενη τετραετία, είναι οι χαλικοστρώσεις στο αγροτικό δίκτυο! Όλα τα υπόλοιπα προβλήματα μάλλον λύθηκαν με το μαγικό ραβδί της Δημοτικής αρχής. Επίσης, ξέχασε ότι δεν είναι μια “μικρή τετραετία”, αλλά πέντε ολόκληρα χρόνια, η πρώτη και μάλλον τελευταία θητεία του. Τέτοια υποτίμηση της κρίσης των πολιτών είναι μοναδική.

Το αγροτικό δίκτυο με την έως τώρα πρακτική της Δημοτικής Αρχής, νοείται και περιλαμβάνει γι’ αυτή, μόνο αυλές και χώρους οικόσιτων.

Ας μας επιτραπεί μια συμβουλή όμως. Αν είναι να υπάρξει αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου με χαλικοστρώσεις κ. Δήμαρχε, αφήστε να το πράξουν οι τεχνικές υπηρεσίες και μην παρεμβαίνετε στο έργο τους. Έτσι μπορεί να υπάρξει η ελπίδα οι αγρότες να φτάσουν στα χωράφια τους.

Η πραγματικότητα όμως στη Δυτική Αχαΐα, είναι πολύ διαφορετική και δεν μπορεί να κρυφτεί. Για τα οξυμένα προβλήματα της περιοχής, απαιτούνται στον δημόσιο λόγο, προτάσεις και λύσεις.

Η Α.ΚΙ.Δ.Α μοναδική εξαίρεση, ήδη έχει καταθέσει στην κρίση των δημοτών τους βασικούς άξονες των θέσεών της και των προτάσεών της.Πάνω σε αυτές μαζί με ενεργούς δημότες, συγκροτεί το ψηφοδέλτιο ελπίδας της Δυτικής Αχαΐας”.

Mάλιστα για του λόγου το αληθές δόθηκε στη δημοσιότητα και η σχετική δήλωση του Δημάρχου.