Τοπικά

Westcity και αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέα Δυτικής Αχαΐας , westcity
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και στην ανάδειξη της δημοτικής Αρχής στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας που θα καταφέρει να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως:

Το westcity.gr υπηρετώντας πιστά τις αρχές της έγκαιρης και έγκριτης ενημέρωσης και σεβόμενο το ρόλο του, θα προβάλει και θα καταγράφει τις θέσεις, προτάσεις κι απόψεις όλων των υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών. Στόχος μας οι δημότες της Δυτικής Αχαΐας να έχουν μία ολοκληρωμένη άποψη και να εξάγουν μόνοι τους συμπεράσματα πριν τις κάλπες.

Το westcity.gr θα παραμείνει μακριά από κακόβουλες κριτικές και σκοπιμότητες που μοναδικό στόχο έχουν να προκαλέσουν σύγχυση στους δημότες.

Το westcity.gr δεν θα υπηρετήσει συμφέροντα, όπως άλλωστε δεν τον έκανε μέχρι σήμερα, καθώς η μοναδική πηγή εσόδων του παραμένουν οι δεκάδες επιχειρηματίες της περιοχής που το στηρίζουν και το εμπιστεύονται, τους οποίους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια.

Το westcity.gr διατηρώντας την ανεξαρτησία του από κάθε είδους πολιτική ή άλλη δέσμευση θα συνεχίσει να “μάχεται” για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής και την προβολή των δράσεων φορέων, συλλόγων κι ανθρώπων που αποτελούν τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, υπηρετώντας τον με ανιδιοτέλεια και καλές προθέσεις.

Συνεχίζουμε και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας