Τοπικά

Kι άλλος υποψήφιος Δήμαρχος στη Δυτική Αχαΐα- Ο Θ. Αναστασόπουλος θέλει να διεκδικήσει το Δήμο

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Θανάσης Αναστασόπουλος εισέρχεται στην εκλογική κούρσα των Δημοτικών εκλογών στην Δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο  επιχειρηματίας, ο οποίος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τα κοινά είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τον θώκο του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας.

Για το σκοπό αυτό, εδώ και αρκετό καιρό έχει προχωρήσει σε συζητήσεις και επαφές με γνωστά πρόσωπα της τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας, ώστε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του.

Ο κ. Αναστασόπουλος έλκει την πολιτική του καταγωγή από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και ενθαρρύνεται-όπως αναφέρει- από παράγοντες του κόμματος στην Αχαΐα, προκειμένου να κατέλθει υποψήφιος και να εκφράσει κατά κύριο λόγο, αλλά όχι αποκλειστικά, τον δεξιό χώρο.

Στο υπό κατάρτιση πρόγραμμά του, ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στην αξιοποίηση των πηγών πλούτου του Δήμου, στην απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ, στη δημιουργία θέσεων εργασίας στον Δήμο, στην τουριστική αξιοποίηση των παραλιών και της δημοτικής περιουσίας.

Παράλληλα, θα δώσει μεγάλη σημασία στην οικονομική διαφάνεια του Δήμου και στην υποστήριξη των κτηνοτρόφων και παραγωγών της περιοχής, με την εκπόνηση ευρωπαϊκών και περιφερειακών προγραμμάτων.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις αμέσως προσεχείς ημέρες, οπότε και ο Θανάσης Αναστασόπουλος, θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, ανακοινώνοντας τις τελικές του επιλογές και τα πρώτα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του.