Τοπικά

Και τρίτο αναπηρικό αμαξίδιο από πλαστικά καπάκια παρέδωσε ο ΣΚΕΑΝΑ

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο ΣΚΕΑΝΑ – Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας παρέδωσε το τρίτο αναπηρικό αμαξίδιο στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας, που προέκυψε από τα έσοδα της ανακύκλωσης των πλαστικών πωμάτων που περισυλλέγονται συστηματικά από εκατοντάδες σημεία της πόλης της Πάτρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Η δράση «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι» συνεχίζεται για 3η συνεχή χρονιά με αμείωτη συμμετοχή και μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμπολίτες καθώς την έχει αγκαλιάσει το μεγαλύτερο μέρος κοινωνίας της Πάτρας. Τόσο σε επίπεδο πολιτών όσο και σε επίπεδο φορέων, ιδιωτικών επιχειρήσεων και εταιριών με αποτέλεσμα να γιγαντώνεται και να επιφέρει ολοένα και μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ο ΣΚΕΑΝΑ θέλει δημοσίως να ευχαριστήσει θερμά την AVANCE RENT A CAR και τον κ. Θεοδωρόπουλο Θέμη για την δωρεάν διάθεση του van καθώς και την μεταφορική εταιρία ΚΑΣΑΠΗΣ, Δ., & ΥΙΟΙ Ο.Ε. «Εμπορική» για την δωρεάν αποθήκευση του μεγάλου όγκου των πωμάτων.

Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Πατρέων για την δωρεάν διάθεση οχημάτων, προκειμένου ανά τακτά διαστήματα να μεταφέρουμε μεγάλους όγκους πωμάτων, τονίζει η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ”.