Τοπικά

«Δυτική Αχαΐα- Νέα εποχή» ο συνδυασμός του Θανάση Αναστασόπουλου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

«Δυτική Αχαΐα- Νέα εποχή» είναι ο τίτλος του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Θανάση  Αναστασόπουλου, ο οποίος προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση του Συνδυασμού αναφέρεται “μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν και τα πρώτα ηχηρά ονόματα των υποψηφίων Συμβούλων, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, το οποίο πρόκειται να ενισχύσουν σημαντικά και έμπειρα πρόσωπα της τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κεντροδεξιού χώρου.

Παράλληλα, σημαντική θέση στον Συνδυασμό «Δυτική Αχαΐα- Νέα εποχή» θα έχουν οι νέοι υποψήφιοι, μέσω των οποίων σηματοδοτείται η πρόθεση της Παράταξης για ανανέωση του πολιτικού λόγου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Δυτικής Αχαΐας.

Παράλληλα, ο κ. Αναστασόπουλος με τους συνεργάτες του, επεξεργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Παράταξής, ενώ ο ίδιος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας συνεχίζει ακατάπαυστα τις επαφές του με τους δημότες της περιοχής.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Συνδυασμού «Δυτική Αχαΐα- Νέα εποχή» είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και της ποιότητας ζωής του,με ασφαλτοστρώσεις δρόμων και δημιουργία κοινοχρήστων χώρων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην τουριστική και οικονομική αξιοποίηση των παραλιών και της δημοτικής περιουσίας, στην ανάδειξη των ανεκμετάλλευτων πηγών πλούτου του Δήμου, στην απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ και στη δημιουργία θέσεων εργασίας στον Δήμο.

Ιδιαίτερη ώθηση στο πρόγραμμα του Θανάση Αναστασόπουλου θα υπάρξει επίσης, στην υποστήριξη των κτηνοτρόφων και παραγωγών της περιοχής, με την εκπόνηση και απορρόφηση ευρωπαϊκών και περιφερειακών προγραμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Αναστασόπουλος, ο οποίος έχει ανακοινώσει δημόσια ότι ως Δήμαρχος θα διαθέτει τον μισθό του στους απόρους και αναξιοπαθούντες πολίτες του Δήμου, έχει εκπονήσει ένα ρεαλιστικό και φιλόδοξο σχέδιο για την ενίσχυση των ευπαθών οικονομικά ομάδων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και των παραγωγικών μονάδων της περιοχής που τα τελευταία πλήττονται από την οικονομική κρίση”.