Τοπικά

Συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού-κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε περιφραγμένο οικόπεδο ημεδαπού με σκοπό την κλοπή.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Θέρμο, ένας 76χρονος ημεδαπός διότι σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής,  από την 11-02-2019 έως και την 13-02-2019, θανάτωσε πέντε γάτες με δηλητηριασμένη τροφή.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια 54χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για υπεξαίρεση.