Τοπικά

Τρεις ακόμη αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Κάτω Αχαΐα χωρίς έγγραφα παραμονής στη χώρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρείς αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 36, 32 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Eξ άλλου, εξιχνιάσθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, απάτες που διαπράχθηκαν το καλοκαίρι του 2018 στην Αμαλιάδα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας 61χρονης ημεδαπής, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, η 61χρονη, με το πρόσχημα ότι έχει πρόσβαση σε θεραπευτικό κέντρο και δυνατότητα να μεσολαβήσει για τη χορήγηση επιδομάτων που προορίζονταν για ευπαθής κοινωνικές ομάδες, εξαπάτησε έξι άτομα και τους απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των (4.315) ευρώ.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια μέθης.