Αθλητισμός

Δίκαιη ήττα για τον Πανμοβριακό από τον Διαγόρα *Η ήττα της Νίκης Τραγανού τον διατηρεί “ζωντανό”

 
 
 
 
Ο Διαγόρας Βραχνείκων ήταν πιο αποφασιστικός και πιο παθιασμένος για ένα ντέρμπι παραμονής με αντίπαλο τον Πανμοβριακό και το τελικό 3-0 καταδεικνύει των ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και τα 3 τέρματα από “στημένες” φάσεις, τις οποίες εκτέλεσε ο Τάκης Σχοινάς και στο 10΄ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 22΄με τον ίδιο τρόπο ο Τσιριγώτης διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Φίλιππου Σχοινα και στο 71΄και πάλι με κεφαλιά ο Λίπι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 24΄ο Σχοινάς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ζήγκου από τα 11 βήματα.

Πάντως με το πέρας της 18ης αγωνιστικής, οι “κοκκινόμαυροι” παρέμειναν ζωντανοί για την παραμονή, αφού ηττήθηκε η Νίκη Τραγανού με 2-1 εντός από τον Διαγόρα Ρόδου και όλα είναι ανοικτά.

Οι συνθέσεις…

Διαγόρας (Φ. Σχοινάς): Μπαμπούνης, Ρουγκάλας, Γκέκα, Λίπι, Α. Τρίγκας (75′ Ρίλντι), Ν. Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος (79′ Καλλιτσουνάκης), Τσιριγώτης, Τ.Σχοινάς (72′ Ζησιμόπουλος), Καταβάτης (81′ Βασάρας).

Πανμοβριακός (Ντ. Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος (64′ Μητρόπουλος), Λιάκος (83′ Σδρόλιας), Χαλκιόπουλος, Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γρ. Νιφορόπουλος (46′ Παναγάκης), Κονίδας, Χριστόπουλος (77′ Μηλαδόπουλος), Αποστολόπουλος, Πυρρής.