Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και συμμετοχή περίπου 400 αθλητών από τους Νομούς Αχαΐας – Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας – Κεφαλονιάς – Ζακύνθου…

…και από πολλούς Συλλόγους της Αθήνας, διεξήχθη την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2019 το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου, στο δάσος της Στροφιλιάς. Οι αθλητές, οι συνοδοί και οι φίλαθλοι απόλαυσαν το μαγευτικό χώρο της Στροφιλιάς και τη διαδρομή μέσα στο δάσος. Όλοι εντυπωσιάστηκαν από το εξαιρετικό περιβάλλον και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, ελπίζοντας σε μια ακόμα καλύτερη και μαζικότερη διοργάνωση. Από την πλευρά του Δήμου θα γίνει σοβαρή προσπάθεια έτσι ώστε ο αγώνας να αποκτήσει Πανελλήνια εμβέλεια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία ανάδειξης της περιοχής μας σε τόπο διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Τη διοργάνωση είχαν οι ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βορείας Πελοποννήσου και ο ΟΤΑΔ, που συνέβαλαν στη διεξαγωγή ενός πολύ όμορφου αγώνα που παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Επίσης οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι Κ.Αχαΐας «Πάλεια» και Λακόπετραςείχαν ξεχωριστό ρόλο, προσφέροντας ζεστό τσάι και κεράσματα στους παρευρισκόμενους. Σύμφωνα με δήλωση του Γ.Γ. Κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή, οι αγώνες είχαν απόλυτη επιτυχία και ευχαρίστησε τον Πρόεδρό του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφώντα Μπαχρά καθώς και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου Χρήστο για την συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή τους.

Ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφών Μπαχράς ευχαρίστησε από πλευράς του το Δασαρχείο Πατρών για την έκδοση άδειας διεξαγωγής των αγώνων και το Δασονομείο Κ.Αχαΐας για την παρουσία του στους αγώνες, τον Ερυθρό Σταυρό, τον γιατρό κ Καραμπελιά Ηλία, τα μέλη των εκπολιτιστικών συλλόγων Πάλεια και Λακόπετρας , τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση με απόλυτη ασφάλεια και παρέχοντας στους δρομείς πολλές διευκολύνσεις.