Τοπικά

Την Τρίτη το τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Σκαρτσάρη που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στη Θέα

????????????????????????????????????
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την Τρίτη στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου θα τελεστεί η κηδεία του Κώστα Σκαρτσάρη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 58 ετών όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ, ενώ εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του, στη Θέα Πατρών.

Ο άτυχος άνδρας, συνταξιούχος υπάλληλος του πρώην «409» Νοσοκομείου Πατρών ήταν ιδιαίτερα γνωστός, από την χρόνια συνδικαλιστική του δράση, αλλά και την πολιτική του παρουσία στο ΠΑΣΟΚ, όπου υπήρξε ταμίας στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας.

Μόλις πριν από τρία χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί και είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Με τη σύζυγό του Νικολέτα Καϊάφα, μαία στο επάγγελμα, απέκτησαν δύο κόρες, την Αφροδίτη φοιτήτρια και τη Μαρία, μαθήτρια Λυκείου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, σε ανακοίνωσή της  εκφράζει την βαθύτατη θλίψης της για τον  άδικο θάνατό του, αναφέροντας πως «η  ξαφνική απώλεια του Κώστα μας γέμισε  θλίψη και οδύνη …

Ένας άξιος αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ , το οποίο υπηρέτησε επι πολλές  δεκαετίες με πίστη , με σθένος, με ανιδιοτέλεια , με αγάπη και ήθος, έφυγε από κοντά μας με άδικο τρόπο.

Ένας άνθρωπος τίμιος ,  ευθύς , πάντα γελαστός , πάντα αισιόδοξος και ειλικρινής .  Ένας Αγωνιστής της Ζωής και της Δημοκρατίας. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.  Αιωνία σου η μνήμη αξέχαστε σύντροφε Κώστα!».

Και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», Κώστας Πετρόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας-μεταξύ άλλων- πως ο Κώστας, που ήταν ένας τίμιος και ευσυνείδητος εργαζόμενος και άνθρωπος, ένας πολύ καλός  οικογενειάρχης, αγωνιστής της  ζωής και  της δημοκρατίας,  έφυγε  ξαφνικά- άδικα και πρόωρα από την ζωή. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη και οδύνη».

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, οπότε και ο άτυχος άνδρεας είχε μεταβεί στο χωράφι του στη Θέα Πατρών για εργασίες. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τρακτέρ ανετράπη και τον καταπλάκωσε.