Τοπικά

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και… χειροπέδες!- 37χρονος έκλεψε βενζινάδικο και οικία στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι την 11-02-2019 το απόγευμα, αφαίρεσε από πρατήριο υγρών καυσίμων που βρισκόταν σε λειτουργία, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 130 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι, ο 37χρονος, την 09-02-2019 το πρωί, στην Πάτρα, αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης από οικία, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 43χρονη ημεδαπή, η οποία προχθές το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης, τσάντα πελάτισσας, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Όπως προέκυψε από την διενεργούμενη προανάκριση η 43χρονη, την 02-02-2019 το μεσημέρι, στην Πάτρα, σε καφετέρια, με την ίδια μέθοδο, αφαίρεσε ακόμα μία τσάντα πελάτισσας, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ.