Τοπικά

Δ. Γκοτσούλιας – Φίλε Ηλία , η αξιοπιστία είναι η θεμελιώδης μεγάλη διαφορά που μας χωρίζει

Γκοτσούλιας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε διαφορετικό ύφος και επίπεδο απάντησε ο Διονύσιος Γκοτσούλιας σε σχετικό δημοσίευμα (κλικ εδώ) του Δημοτικού Σύμβουλου Ηλία Οικονομόπουλου.

Αναλυτικά αναφέρει : 

Δεν χρειάζεται κανείς πολύ προσπάθεια για να απαντήσεις στον Ηλια Οικονομοπουλο, ο οποίος αναίτια σε μια νέα δημοσίευση «καθ’ υπαγόρευση», επιτέθηκε προσωπικά εναντίον μου για δεύτερη φορά . Φυσικά χωρίς να προκαλέσω, καθώς η κοινωνική αγωγή μου δεν το επιτρέπει και η σοβαρότητα μου είναι γνωστή σε όλους τους δημότες στη διαχρονική μου πορεία.

Στον φίλο και γείτονα Ηλία ο οποίος είναι όντως ένα καλό παιδί αλλά συνήθως «παρασύρεται» από τους άλλους. Μόνος του αυτοαναιρείται. Μόνος του Δυστυχώς δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση. Δυστυχώς άγεται και φέρεται από άλλους και με δικαιώνει περίτρανα. Οι λόγοι που επικαλείται στο άρθρο του σε γνωστή εφημερίδα όσον αφορά το πρόσωπο μου  είναι ανάξιοι σχολιασμού γιατί μια γνωστή παροιμία λέει  ‘’ Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια’’ η εκεί που ‘’ κρέμαγαν οι κλέφτες τα άρματα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια’’   

Αξίζει όμως να υπενθυμίσω : 

Αναφερόμενος στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού μας ως «Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων Νέοι Ορίζοντες» το 2014  στο γνωστό κέντρο ΠΕΥΚΑ, παίρνοντας τον λόγο είπε επί λέξη τα εξής :

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλο και γείτονα τον Σάκη που γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά ότι έκανα λάθος που δεν ήμουν μαζί του όλα αυτά τα χρονιά έναν άνθρωπο έντιμο ανθρώπινο έναν αγωνιστή της ζωής γνώστη της αυτοδιοίκησης και με σημαντικό έργο στον Δήμο τονίζοντας ότι αποτελεί τιμή μου που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του.

Θυμίζω ότι ο έτερος υποψήφιος Δήμαρχος ήταν ο φίλος ο συμμαθητής του Χρήστος Νικολάου. Tον οποίο ‘’έλουζε’’ κανονικά σε όλους μας, για τους γνωστούς λόγους που διέσυραν τον Δήμο μας πανελλαδικά και όχι μόνον. Ας μην ξεχνούν οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας ότι η αργία στην οποία τέθηκε ο σημερινός Δήμαρχος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση φέρνει φαρδιά πλατιά την δική σου υπογραφή Ηλία.

Αγαπητέ φίλε, η ασταθής πορεία σου στα δημόσια πράγματα αλλά και η ευμετάβλητη σε πολλά ζητήματα στάση σου είναι γνωστή σε όλους μας. Η αξιοπιστία του καθενός μας κρίνεται καθημερινά. Κατά γενική ομολογία αυτή είναι η θεμελιώδης μεγάλη διαφορά που μας χωρίζει.

Και σου συνιστώ να μην αφήνεις άλλους να σου γράφουν τα κείμενα γιατί σε αφήνουν έκθετο. Μην μπλέκεις τα κόμματα και τις παρατάξεις και υποστηρίζεις άλλους, γιατί οι ευκαιριακοί γυρολόγοι της πολιτικής που κάθονται με τις ώρες έξω από τα εκλογικά κέντρα άλλων κομμάτων και πηγαίνουν στις κομματικές εκδηλώσεις όλων στερούνται σοβαρότητας.

Με εκτίμηση ο φίλος και γείτονας σου!!!!!