Τοπικά

Μπαράζ συλλήψεων στη Δυτική Ελλάδα- Στη “φάκα” δύο άτομα στην Πάτρα για παρεμπόριο

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο άτομα και συγκεκριμένα, ένας 47χρονος αλλοδαπός και ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση διάφορα είδη, στερούμενοι άδειας από την αρμόδια αρχή.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 34 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τριάντα ναρκωτικά δισκία.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Βάρδα, από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης,  καθώς και πέντε ναρκωτικά δισκία.

Όμως, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από επιχείρηση 49χρονου ημεδαπού   πέντε μπαταρίες οχημάτων, καθώς και ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από διένεξη σε τραπεζικό κατάστημα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 49 και 54 ετών, διότι  ενεργώντας από κοινού, προξένησαν φθορά σε παράθυρο οικίας  54χρονου ημεδαπού και έπειτα εισήλθαν στο εσωτερικό της διαταράσσοντας με αυτόν τον τρόπο την οικιακή ειρήνη του τελευταίου.