Αθλητισμός

Πανμοβριακός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Γραμματικόπουλο, Χριστόπουλο, Παπαγεωργακόπουλο

Γραμματικόπουλος
 
 
 
 
Τρεις παίκτες που αποχώρησαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε ο Πανμοβριακός με δημόσια τοποθέτηση.

Ο λόγος για τους Νίκο Γραμματικόπουλο, Παναγιώτη Χριστόπουλο και Βασίλη Παπαγεωργακόπουλο, που πέρυσι συνέβαλλαν σημαντικά για να υλοποιηθεί το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο του Δ.Σ. του Πανμοβριακού:

«Το Δ.Σ. του Πανμοβριακού θέλει να ευχαριστήσει τους  Γραμματικόπουλο Νίκο, Παπαγεωργακόπουλο Βασίλειο και Χριστόπουλο Παναγιώτη για την προσφορά τους στο σύλλογο και τις σημαντικές στιγμές που χάρισαν στην ομάδα και τον κόσμο του Ριόλου.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν αναγνώριση είναι μια μικρή αναφορά στον καθένα ξεχωριστά.

Ο Γραμματικόπουλος αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για εμάς και συνδύασε την παρουσία του με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας σε υψηλό επίπεδο ,σε μια διαδρομή με τίτλους και παρουσίες σε τελικούς.

Ο Παπαγεωργακόπουλος είναι το δικό μας παιδί από το Ριόλο και με ένα ρόλο φυσικού ηγέτη συμπορευτήκαμε απο τα ξερά του Β΄Τοπικού στην Γ΄Εθνική

Μαζί του ήρθε ένα παιδί που τίμησε όσο λίγοι την φανέλα του σωματείου και μας έκανε όλους να τον αγαπήσουμε, τον Παναγιώτη Χριστόπουλο που ξεχώρισε για το ήθος, το πάθος, την αγωνιστικότητα (Πραγματικός στρατιώτης)

Όλοι μαζί θα είναι για πάντα ένα μεγάλο κομμάτι στην σύγχρονη ιστορία τους σωματείου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για κάθε στιγμή που χαρίσατε σε ένα ολόκληρο χωριό και σας ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχία σε κάθε σας επιλογή».