Τοπικά

Τραγικός επίλογος για τον πιλότο Παναγιώτη Κεφαλά

Παναγιώτη Κεφάλα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Βρέθηκε σε βάθος 50 μέτρων

Με τραγικό τρόπο έπεσε χθες το απόγευμα η αυλαία των ερευνών, για την ανεύρεση της σορού του Παναγιώτη Κεφάλα, πιλότου του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή, ανοικτά του Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας την περασμένη Τετάρτη.

Η σορός του άτυχου πιλότου, βρέθηκε στις 5 το απόγευμα από δύτες του Λιμενικού Σώματος, μέσα στην καμπίνα του μονοκινητήριου αεροσκάφους, σε βάθος 50 μέτρων, στο σημείο όπου το ωκεανογραφικό σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού «Ναυτίλος» είχε εντοπίσει με τα ηχοβολιστικά του μηχανήματα, μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 μέτρων.

Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν το αεροσκάφος του πατρινού πιλότου, βούτηξε στην θάλασσα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το δυστύχημα είδε ένας ψαράς από την περιοχή του Κρυονερίου, που ειδοποίησε τις αρχές και υπέδειξε την περιοχή της μοιραίας πτώσης. Ωστόσο, οι έρευνες και ο εντοπισμός της ατράκτου του αεροσκάφους αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, λόγω του βάθους της θάλασσας που φτάνει στο συγκεκριμένο σημείο, τα 50 μέτρα.