Αθλητισμός

Λιμνοχώρι: “Καταδικάζουμε τα επεισόδια με Ωλενιακό, ξέφραγο αμπέλι το “Φ.Αραβαντινός”

 
 
 
 
Η διοίκηση του Λιμνοχωρίου εξέδωσε ανακοίνωση για τα θλιβερά επεισόδια στο «Φ.Αραβαντινός» τα οποία συνέβησαν στην αναμέτρηση της ομάδας της με αντίπαλο τον Ωλενιακό.

Καταδίκασε κάθε μορφή βίας, ενώ εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι ένα τέτοιο γήπεδο θύμιζε «ξέφραγο αμπέλι» και δεν πληρούσε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. των «πράσινων»:

«Την Κυριακή πήγαμε στο «Φώτης Αραβαντινός» να δούμε την πρωτοπόρο ομάδα μας και να απολαύσουμε άλλο ένα παιχνίδι όπως τα 15 προηγούμενα που έχουμε δώσει τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Κυριαρχήσαμε στο ματς παίξαμε ωραία μπάλα προηγηθήκαμε στο σκορ και δεν υπήρχε κανένας λόγος να εμπλακούμε σε επεισόδια. Επιθυμία μας ήταν το παιχνίδι να συνεχιστεί να πετύχουμε τον στόχο μας και να διευρύνουμε τη διαφορά από διώκτες μας.

Στα επεισόδια τα οποία και καταδικάζουμε όπως και κάθε μορφή Βίας το μόνο που κάναμε ήταν το συμβούλιο (4 άτομα) μας να κατέβει απ τη κερκίδα και να προφυλάξει το προπονητής μας και τους ποδοσφαιριστές μας από την επίθεση που τους έγινε μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.

Επίσης απορούμε πως ένα γήπεδο που έχει φιλοξενήσει αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών να είναι ένα «ξέφραγο αμπέλι» και να μπαίνει μέσα οποίος θέλει. Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος καλούμε την ομάδα του Ωλενιακού να της δείξουμε στην έδρα μας πως κλειδώνουν οι πόρτες που κάθεται ο πρόεδρος μας χωρίς να προκαλεί και πως φιλοξενείτε μια ομάδα. Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το νέο Έτος».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λιμνοχωρίου 1983