Τοπικά

Απάτη σε βάρος 38χρονου και κλοπή φορτηγού από τη ΒΙ.ΠΕ. στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 25-05-2018 έως 01-06-2018, άγνωστος ημεδαπός, με την πρόφαση ότι θα ρυθμίσει χρέη 38χρονου προς την εφορία, τον έπεισε να καταθέσει τμηματικά με ebanking σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των 8000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό των κατόχων των δύο τραπεζικών λογαριασμών.

Εξ άλλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Αίγιο, με αυτοκίνητο, έθραυσαν υαλοπίνακα φαρμακείου και εισήλθαν στο εσωτερικό του με σκοπό την κλοπή, ωστόσο έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος, κατά το χρονικό διάστημα από  07:00 ώρα της 05-01-2019 έως την 08:00 ώρα της 06-01-2019, στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων ιδιωτικής εταιρίας, ένα φορτηγό αυτοκίνητο.

Ακόμη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη,  ο οποίος  παραβίασε θύρα συνεργείου της 3ης Περιφερειακής Διεύθυνσης του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Ελλάδας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα ελαστικά οχημάτων.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπίστώθηκε ότι οδηγούσε Δημοσίας Χρήσης Φορτηγό με επικαθήμενο, μεταφέροντας επισφαλώς δύο φορτηγά οχήματα, τα οποία δεν ήταν προσδεμένα με αλυσίδες, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, ενώ επιπλέον δεν κατείχε τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα για το φορτίο του.