Αθλητισμός

Ήττα που δεν “κοστίζει” για Πανμοβριακό από Ιάλυσο Ρόδου

 
 
 
 
Ο Πανμοβριακός είχε δύσκολη αποστολή με τον πρωτοπόρο Ιάλυσο στην Ρόδο, αφού παράλληλα είχε και πολλές απουσίες βασικών (Π.Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Αποστολόπουλος, Λιάκος, Καλογερόπουλος) και η ήττα με 2-1 κρίνεται φυσιολογική.

Οι “τοξοβόλοι” είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και απειλούσαν διαρκώς την εστία του Πανμοβριακού, αλλά από την μία ο Ζήγκος και από την άλλη η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο 17΄ο Μακρυδημήτρης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 26΄με τον ίδιο τρόπο ο Περογαμβράκης έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στους Ρόδιους.

Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Ντίνου Σπυρόπουλου ήταν να μειώσει με τον Νίκο Πυρρή στο 65΄, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε τραυματίας. Επόμενος αντίπαλος για τον Πανμοβριακό η Νίκη Τραγανού.

Οι συνθέσεις…

Ιάλυσος (Γκάιδας): Ανδρούτσος, Κόλα, Χειμωνέττος, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Στεφανιδης (60’ Γεωργίου), Ρεκλειτης (46΄Αθανασίου), Ντα Σίλβα (67’ Ομπίνα), Βελλίνης, Περογαμβράκης, Δελαπόρτας.

Πανμοβριακός (Ν.Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Μπάκας, Σπανός (76΄Κουλούρης), Αγγελής, Παλιάτσας, Γ.Νιφορόπουλος, Σουρανής, Χριστόπουλος, Παναγάκης, Πυρρής (72’ λ.τ. Β.Σπυρόπουλος).