Τοπικά

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο της Λακκόπετρας- Τιμήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος, Π. Ντεντόπουλος

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Μετά από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής συνεδρίασε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Γραφείο της Κοινότητας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκόπετρας έπειτα από πρόσληση της συμβούλου που πλειοψήφισε, Χρυσούλας Ντάζου, προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα, αλλά και για να τιμήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο Περικλή Ντεντόπουλο για το έργο και την προσφορά του.

Μετά από διαλογική συζήτηση για το ζήτημα της συγκρότησης του Προεδρείου του Συλλόγου αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Α. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαρινόπουλος Αθανάσιος
Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μπεκίρης Απόστολος
Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Σπυρόπουλος Αθανάσιος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Ντάζου Χρυσούλα (Λίτσα)
ΤΑΜΙΑΣ: Ανδρουτσοπούλου-Νιφόρα Χριστίνα
ΜΕΛΟΣ: Λιάκου Σπυριδούλα
ΜΕΛΟΣ: Μπεκίρης Αθανάσιος

Β. Συγκρότηση Εξελεγκτικής Επιτροπής

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπεκίρη Μαρία
ΜΕΛΟΣ: Νιφόρα Αλεξάνδρα (Αλέκα)
ΜΕΛΟΣ: Σπυρόπουλος Ανδρέας

Ο Βασίλης Γκοτσόπουλος αναφέρει για τη διαδικασία “Ως Λακκοπετρίτης αλλά και ως μέλος του Συλλόγου θέλω να ευχηθώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου Καλή Επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σκοπός του Συλλόγου πρέπει να είναι η προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομίας και των παραδόσεων του τόπου μας, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συγχωριανών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και η καλυτέρευση των υποδομών του χωριού μας.

Σε ότι με αφορά προσωπικά θέλω να υπενθυμίσω σε όλους εκείνο για το οποίο έχω δεσμευτεί ενώπιων όλων στην ιδρυτική γενική συνέλευση του συλλόγου που έγινε τον Μάιο του 2015, ότι θα είμαι πάντα παρόν δίπλα στον σύλλογο, αρωγός, βοηθός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια, απλός στρατιώτης, διάκονος και υπηρέτης των στόχων και σκοπών που θα έχουμε θέσει  κάθε φορά μέσα από τις συλλογικές μας αποφάσεις.

Τέλος ο Πρόεδρος και όλη η Διοίκηση του Συλλόγου βράβευσαν τον απερχόμενο Πρόεδρο Περικλή Ντεντόπουλο που τα τρία προηγούμενα χρόνια ήταν η ψυχή του συλλόγου και μπροστάρης σε κάθε του δράση και ενέργεια. Εξέφρασαν την αγάπη και εκτίμηση τους στο πρόσωπο του και του ζήτησαν να παραμείνει δίπλα στον σύλλογο”.