Ο “ηθικός αυτουργός” του event ήταν ο σεφ του VIN Γιώργος Μανιάτης. Οι δύο φίλοι , βρέθηκαν ξανά στην κουζίνα μαζί , για τις ανάγκες του μοναδικού αυτού event. Είχαν συνεργαστεί επί τρία χρόνια πίσω από την κουζίνα του Grecotel , αλλά επίσης συνεργάστηκαν και στο άνοιγμα του Zurbaran στο Κολωνάκι ! Πλέον τους δύο άνδρες τους συνδέει κάτι παραπάνω από μακρά φιλία , καθώς ο Αχαγιώτης σεφ έχει βαπτίσει τον γιό του Δημήτρη Μαρδάκη.
Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις δημιουργίες τους στο event του VIN Bar Resto
Ο Εθνικός Σαγεΐκων θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν στις αγωνιστικές επάλξεις. Μία ιστορική ομάδα με 5 πρωταθλήματα Α΄κατηγορίας και ουκ ολίγες παρουσίες σε… Διάβασε περισσότερα
https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0 Διάβασε περισσότερα
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του… Διάβασε περισσότερα
Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας… Διάβασε περισσότερα
"Ο Απρίλιος τελείωσε ως ο θερμότερος και ως ένας από τους πιο άνομβρους των τελευταίων τουλάχιστον 15 ετών, με την… Διάβασε περισσότερα
Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά το Άγιο Φως από την Αθήνα σε… Διάβασε περισσότερα
This website uses cookies.