Like

Η Charlotte μας βάζει στον κόσμο του Anime και του cosplay (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Charlotte , πνεύμα ανήσυχο με πολλές δραστηριότητες σε καλλιτεχνικό επίπεδο, μεγάλωσε και ζει και στα Καμίνια Αχαΐας, πήγε σχολείο στα Λουσικά , με την ζωγραφική να την κερδίζει από μικρή ηλικία.

Όπως δήλωσε στο westcity.gr , “από πολύ μικρή ηλικία έβρισκα την ζωγραφική πολύ ενδιαφέρουσα και με έκανε πάντα ευτυχισμένη. Στο γυμνάσιο όταν αρχίσαμε το μάθημα των εικαστικών μπόρεσα να μάθω πολύ περισσότερα, με τον καθηγητή μου να με ενθαρρύνει να συνεχίσω να μαθαίνω κι άλλες τεχνικές. Αργότερα στο Λύκειο ανακάλυψα τα Anime και manga (comics). Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά μ αυτό και προσπαθώ να γίνω καλύτερη, ζωγραφίζοντας υπάρχοντα animation και magna πχ. naruto, one piece, attack on titan, fairy tail, tokyo ghoul, black butler. Το μαγικό είναι πως πίσω από κάθε χαρακτήρα υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία και φιλοσοφία που τον ακολουθεί. Δεν ειναι απλά ένα σχέδιο ζωγραφικής. Υπάρχουν επίσης στιγμές που ζωγραφίζω κάτι πιο ρεαλιστικό. Είναι μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από τεχνικής άποψης. Στόχος μου είναι μελλοντικά να καταφέρω να δημιουργήσω δικούς μου χαρακτήρες animation και manga.” 

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Charlotte στο instagram (εδώ) 

 

Το cosplay επίσης είναι μία νέα μου ασχολία. Το cosplay είναι η λέξη που προκύπτει από το συνδυασμό των λέξεων “κοστούμι” και “παιχνίδι” (”costume” και ”play” αντίστοιχα). Οι cosplayers, ντύνονται σαν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από κόμικς, anime, manga, βιντεοπαιχνίδια, ταινίες και την τηλεόραση.  Με το cosplay δίνω ζωή στους χαρακτήρες που αποτυπώνω !  

Realistic

sama realistic

paintings

Normal

cosplay