Αθλητισμός

Ντέρμπι “επιβίωσης” για Αχαγιά ΄82 με Αιγάλεω

 
 
 
 
Η Αχαγιά ΄82 υποδέχεται αύριο το Αιγάλεω για την 9η στροφή του 1ου Νοτίου Ομίλου της Γ΄Εθνικής και θέλει πάση θυσία τη νίκη, έπειτα από την ήττα στην Ακράτα.

Το Αιγάλεω μετράει το απόλυτο μετά από 8 αγωνιστικές και στοχεύει αμιγώς στην άνοδο, έχοντας στο ρόστερ του παίκτες όπως ο Γκαγκαλούδης, ο Καλλινικίδης, ο Αγγελόπουλος και ο Καράβολας, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη θα μπουν για τα καλά στο “κόλπο” της ανόδου, την οποία διεκδικούν βάσει δυνατοτήτων.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, αφού αναμένονται και φίλαθλοι του “Σίτι”, οπότε η διοίκηση της Αχαγιάς ΄82 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε ρυθμούς ντέρμπι ζει η πόλη της Δυτικής Αχαΐας εν όψη της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος Αιγάλεω. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι μεγάλη, τέτοια που πραγματικά αναμένεται να μην “πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο”. 

Η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση της Κάτω Αχαΐας έχουν κάνει αυτοψία στον χώρο και έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Τα μέτρα που έχουν παρθεί είναι: 

  1. Το πάρκινγκ θα παραμείνει κλειστό για έλεγχο και προστασία του προαυλίου χώρου, έχει παραχωρηθεί το πάρκινγκ που βρίσκεται πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου έναντι του Εργοστασίου της Friggoglass για τα αυτοκίνητα.
  2. Οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 16:00 καθώς και οι ακαδημίες.
  3. Θα υπάρχει έλεγχος στις εισόδους, θα απαγορεύεται να έχουν μπουκαλάκια η κλειστά αντικείμενα στις εξέδρες.
  4. Στην δεξιά είσοδο του γηπέδου όπως εισέρχονται οι φίλαθλοι θα εξυπηρετήσει κόσμο των φιλοξενούμενων. 

Φίλαθλοι σας καλούμε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μια ιστορική ομάδα και ελπίζουμε να ζήσετε την εμπειρία από κοντά  να δείτε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής  καλαθοσφαίρισης.»