Τοπικά

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας- Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Αστυνομικούς Τμήματος Κάτω Αχαΐας
Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας από 32 έως 23 ετών, διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από 53χρονο ημεδαπό. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη το κινητό τηλέφωνο, το
οποίο κατέσχεσαν και το απέδωσαν στον παθόντα.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό των Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε  ποινή φυλάκισης -5-  μηνών,  για υπόθεση ναρκωτικών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μία 58χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε  ποινή φυλάκισης δύο μηνών, για υπεξαίρεση.

Ακόμη, συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες ηλικίας από 27 έως 48 ετών, διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Πταισματοδικείου Πατρών σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κράτησης ημερών και  χρηματικό πρόστιμο (300) ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.