Ελλάδα

Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα: “Η σορός του Κωνσταντίνου θα παραδοθεί ως την Τρίτη”

 
 
 
 
Η έρευνα της αλβανικής αστυνομίας δεν έχει σχέση με τη μη παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμης Ναυρίδης, οκτώ μέρες μετά τον θάνατο του 35χρονου ομογενή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, ο κ. Ναυρίδης δήλωσε ότι μετά την άρνηση της πρώην συζύγου του 35χρονου να πάει να καταθέσει, αφού όπως υποστήριξε δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, η έρευνα των αρχών της γειτονικής χώρας έχει ολοκληρωθεί, αφού δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας.

Ως εκ τούτου, ο νομικός εκτιμά πως μέχρι αύριο, Τρίτη, θα παραδοθεί η σορός στην οικογένεια του Κωνσταντίνου.

Ο Ευθύμης Ναυρίδης υπογράμμισε ότι, αυτήν τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής Δικαιοσύνης, η οποία και διεξάγει την έρευνα, στην οποία δεν μπορεί «να επέμβει κανείς».

Το ξέσπασμα της μητέρας
Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο και την οργή της η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βασιλική, βγαίνοντας από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες, όπου την Κυριακή τελέστηκε μνημόσυνο για το σκοτωμένο της παιδί χωρίς καν να έχει η κηδεία του.

Το ξέσπασμα της μητέρας κατέγραψε η κάμερα του ANT1 όπου ακούγεται να λέει τα εξής:

«Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας! Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου, για το παλικάρι μου, που μου το έφαγαν. Μου το φαγαν οι αλήτες, οι Αλβανοί. Οι αλήτες! Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας, παιδιά. Όλο τον χειμώνα μας ανοίγουν τα σπίτια, τα παίρνουν ένα ένα…Θα τα πω, Γιάννη μου…(σ.σ. ο σύζυγός της προσπαθύσε να την ηρεμήσει)…Να δικαιωθεί το παιδί μου. Ο λεβέντης μου! Αγαπούσε το χωριό του! Αγαπούσε την Βόρεια Ήπειρο».

Πηγή: newspost.gr