Τοπικά

Γ.Μαυραγάνης: “Συγχαρητήρια στα μέλη της ΔΑΚΕ για την εκλογή τους”

τμήματος δημοσιογραφίας
 
 
 
 
Με αφορμή τη νίκη των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στα υπηρεσιακά συμβούλια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα μέλη της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εξελέγησαν, αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που έδωσαν την ιδεολογική και συνδικαλιστική μάχη κόντρα στην αβεβαιότητα που θέλει να εγκαθιδρύσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την πολιτική της στην Παιδεία.

Οι αιρετοί και τα μέλη της ΔΑΚΕ στην Αχαϊα απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι κερδίζουν επάξια την εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους επί σειρά ετών. Παράλληλα, όμως, στέλνουν με τη μεγάλη νίκη τους ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η ώρα της πολιτικής αλλαγής πλησιάζει…

Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παραμείνει στην εξουσία, η λαϊκή απαίτηση είναι εντελώς αντίθετη. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απαλλάξουν επιτέλους την Παιδεία από τους νόμους Φίλη και Γαβρόγλου και θα την βάλουν σε νέα τροχιά κάνοντας πράξη το σύνθημα: Ανοιχτή παιδεία σε μια ανοιχτή κοινωνία!”