Τοπικά

35 χρόνια καριέρας για τον Σπύρο Μυλωνά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Σε κλίμα βαθιά συγκίνησης ο Σπύρος Μυλωνάς παρέδωσε μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στη ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ. Αναλυτικά αναφέρει :

Ολοκληρώνοται σήμερα 35 χρόνια καριέρας στην ΔΕΗ και στον ΔΕΔΔΗΕ. Ένα ταξίδι που σημάδεψε την ζωή μου, που ολοκληρώθηκα ως Μηχανικός και ως άνθρωπος, δημιούργησα και μεγάλωσα την οικογένεια μου και γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους άξιους και φωτεινούς συναδέλφους, προϊστάμενους και υφιστάμενούς μου, που συνυπηρετήσαμε στα Ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Πτολεμαΐδας Αμυνταίου, στα Ορυχεία της Μεγαλόπολης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου κ Ιονίων Νήσων, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στις άλλες Μονάδες της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ παντού σε όλη την επικράτεια!

Ευχαριστώ την εταιρία για την τιμή που που μου έκανε να μου αναθέσει υψηλές θέσεις ευθύνης! Στενοχωριέμαι που ενώ ξεκίνησα εργαζόμενος σε μια κραταιά κρατική επιχείρηση, συνταξιοδοτούμαι εργαζόμενος σε μια αδύναμη δημόσια εταιρία έρμαιο, εκτός ελαχίστων σωστών επιλογών, των εκάστοτε άθλιων κομματικών τοποθετήσεων! Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή!