Τοπικά

Τραχήλη: Ένα μόνο χρώμα αυτή την Κυριακή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«Αυτή την Κυριακή η Πάτρα έχει μόνο ένα χρώμα.

Ένα χρώμα που ξεπερνά κάθε διαφορά μας και μας στρατεύει πίσω από ένα κοινό μήνυμα και έναν κοινό διαρκή αγώνα. Αυτή την Κυριακή η Πάτρα ντύνεται ξανά στα ροζ σε μια συμβολική διαδρομή ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».

Αυτό ανέφερε σε δήλωση της το πρωί του Σαββάτου το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη που και φέτος, όπως χιλιάδες άλλες γυναίκες απ’ όλη την Αχαΐα, θα δώσει το παρών στον περίπατο που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».
Ως γνωστόν, ο περίπατος θα ξεκινήσει απ’ την πλατεία Υψηλών Αλωνίων (10.30 π.μ.) και θα καταλήξει στο Μόλο της Αγίου Νικολάου.

«Θα είμαστε και φέτος εκεί, παρούσες, εκφράζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στις γυναίκες που αναμετρώνται ή αναμετρήθηκαν με τη νόσο», τόνισε η κ. Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα ισχυρά μας όπλα απέναντι στη νόσο μαζί με την αδιάλειπτη στήριξη μας προς τις γυναίκες που νοσούν.

«Pink the city, λοιπόν. Συμμετοχή όλων στην προσπάθεια που ξεκίνησε μια πρωτοπόρα ομάδα γυναικών και η οποία αναδεικνύεται πλέον σε κορυφαία εθελοντική δράση, η εμβέλεια της οποίας ξεπερνά τα όρια της πόλης και του νομού», υπογράμμισε η κ. Τραχήλη.