Τοπικά

Συνέδριο για την Περιφερειακή Αεροπορική Ανάπτυξη στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το 13ο Αεροπορικό συνέδριο με θέμα: « ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ – Περιφερειακή Αεροπορική Ανάπτυξη ».

Διοργανώνεται από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), την Πανελλήνια Ενωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (ΠΕΙΠΣΑΔΥ), της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, της Ενωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ενωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο επιμελητήριο Αχαΐας, στην Πάτρα. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Global Aviation.

Την έναρξη έχει κληθεί να τελέσει ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες, από το υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα σώματα ασφαλείας, τις αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι.