Τοπικά

Μπαρμπούνης για τη μεταφορά λημμάτων στον βιολογικό της ΒΙΠΕ

βιολογικό της ΒΙΠΕ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για το ζήτημα της μεταφοράς των λημμάτων στον βιολογικό της ΒΙΠΕ μετά την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Ερυμάνθου και του δήμου Δυτικής Αχαΐας με τη ΒΙΠΕ , αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Αναλυτικά αναφέρει :

«Η απόφαση αυτή είχε αποφασισθεί πριν 6 χρόνια περίπου αλλά η ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ, δεν υπέγραφε το πρωτόκολλο συνεργασίας γιατί είχε μπει όρος που δεν σας κρύβω ήταν και δική μου επισήμανση ως πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου παραλίας Κάτω Αλισσου, να μπει ο προεπεξεργαστής ώστε να διασφαλίζεται οποιαδήποτε αστοχία υπάρχει από τα αστικά λύματα που θα μπαίνουν στην ΒΙΠΕ. 

Βέβαια αυτός ο πρεπεξεργαστης έπρεπε να είχε μπει είδη και είναι ένα βασικός όρος που ξεκίνησε αυτή η διαδικασία. Εμείς θα παρακολουθούμε την διαδικασία. Έχω μάθει ότι τα χρήματα για την αγορά υπάρχουν και θα περιμένουμε την εγκατάσταση του προεπεξεργαστη αλλιώς αν αυτό φανεί και πάλι χρονοβόρο θα αρχίσουμε διαδικασία διεκδίκησης γιατί αυτό για εμάς είναι μεγάλης σημασίας για τη διασφάλιση τυχών αστοχιών.Για να μην επιβαρυνόμαστε  όχι μόνο οι Αλισσοι αλλά και οι γύρω παραλίες. Θα παρακολουθούμε το θέμα…».