Τοπικά

Δυτική Αχαία – Η ΜΟΜΑ & οι εργασίες αγροτικής οδοποιίας που δεν είδαμε ποτέ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η πρώτη Συνάντηση το 2015 !

Τον Οκτώβριο του 2015 ήταν για πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ανακοίνωσε ότι σε συνάντηση που είχε με τον κ. Θανάση Μπέλτσο , σύμβουλο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου , έθεσε το θέμα ότι πρέπει να βοηθήσει η ΜΟΜΑ προκειμένου να φτιαχτεί η αγροτική οδοποιία σε ορεινές, δύσβατες και απομακρυσμένες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Η αποστολή των απαραίτητων μηχανημάτων στρατού με τους χειριστές τους , σύμφωνα με την τότε δέσμευση του κ. Μπέλτσου , θα γινόταν εντός δεκαπέντε ημερών.

Από τότε μέχρι και πρόσφατα σε κάθε επίσκεψη και επαφή με τους κατοίκους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων αυτών η δημοτική αρχή τονίζει ότι έρχεται η ΜΟΜΑ. Μάλιστα στον Προυπολογισμό του Δήμου έχει προβλεφθεί και κωδικός ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ για την φιλοξενία των υπαλλήλων της ΜΟΜΑ.

Την προηγούμενη Παρασκευή ο κ. Υπουργός μαζί με τον κ. Δήμαρχο τέλεσαν τα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού στην 116 ΠΜ στον Άραξο. Αλήθεια ο κ. Δήμαρχος έθεσε το θέμα στον κ. Υπουργό και αν το είπε τότε τι απάντηση πήρε; Το Μιχόι, οι Βελιτσές, οι Πόρτες και το Σανταμέρι βουλιάζουν στη λάσπη. Θα δουν τελικά την ΜΟΜΑ για να φτιάξει τους δρόμους ; Και αν ναι γιατί τώρα που είναι προεκλογική περίοδος ;