Ελλάδα

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δώρισε 30 νέα περιπολικά στην ΕΛ.ΑΣ Κρήτης

ΕΛ.ΑΣ Κρήτης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, η εκδήλωση για την παραλαβή των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ Κρήτης από τη δωρεά της οικογένειας Λεμπιδάκη

Η παραλαβή συνολικά 30 νέων οχημάτων – αξίαςπερίπου 650.000 ευρω – που έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί των υπηρεσιών της Κρήτης έγινε από πλευράς της οικογένειας με στόχο να διευκολύνει το έργο της ΕΛ.ΑΣ και να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών , όπως επεσήμανε στη διάρκεια της ομιλίας του o Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος μετά την περιπέτεια που έζησε πριν από ένα χρόνο στα χέρια των απαγωγέων του, ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για τον άρτιο συντονισμό και την αποτελεσματικότητα που οδήγησε σε αίσια έκβαση την υπόθεση απαγωγής του η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

O Μιχάλης Λεμπιδάκης, στο χαιρετισμό του επεσήμανε:

«Εκ μέρους όλης της οικογένειας μου, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι θερμά την Ελληνική Αστυνομία για τη βοήθεια που μας πρόσφερε κατά τη διάρκεια της περσινής μας περιπέτειας και βέβαια για την ασφαλή της κατάληξη.

Πέρα από τον επαγγελματισμό, τη υπερπροσπάθεια, την αποτελεσματικότητα, όλοι οι δικοί μου, μου μιλάνε συνεχώς για το ανθρώπινο πρόσωπο των αστυνομικών που βρέθηκαν κοντά τους, που τους πρόσφεραν ψυχική συμπαράσταση, ελπίδα, διακριτική καθοδήγηση για να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούσαν.

Η σημερινή δωρεά ανταποκρίνεται στην επιθυμία μας να γίνει πιο ασφαλής, να γίνει πιο άνετη και αποδοτική η δουλειά αυτών των ανθρώπων. Ελπίζουμε ακόμα να συντελέσει στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Στρατηγέ μου, φίλοι αξιωματικοί, άντρες και γυναίκες της Αστυνομίας, είμαστε ευγνώμονες. Ευχόμαστε τα αυτοκίνητα και ο υπόλοιπος ειδικός εξοπλισμός που θα ακολουθήσει με βάση τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, πραγματικά να διευκολύνουν το έργο σας».