Photos Αθλητισμός

Με φόρα στην πρεμιέρα η Αχαγιά ΄82 !!! (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Αχαγιά ΄82 συνέτριψε τον Κεραυνό Αιγίου με 91-64 στην 1η στροφή της Γ΄Εθνικής και του 1ου Νότιου Ομίλου και έδειξε τις «άγριες διαθέσεις» που έχει για την φετινή σεζόν.

Ο Χρήστος Σαράντης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και το τελικό σκορ καταδεικνύει την ανωτερότητα των γηπεδούχων. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και φαίνεται ότι ο κόσμος θα στηρίξει και φέτος την προσπάθεια της ομάδας, αφού οι βλέψεις είναι δεδομένα υψηλές.

Αχαγια 82 – Βουρνάς 5, Τσομάνι 2, Κωνσταντινόπουλος 3 (1), Νικολάου 12 (1), Ταρνάρης 3 (1), Οικονομόπουλος 18 (1), Κάλλης 6 (2), Τσάμης 14 (1), Δ. Λυμπέρης 9 (3), Μακρής 19, Αναστασόπουλος, Σέρμπος.

Κεραυνός Αιγίου – Κουκουλοματης 11(2), Μουκας 17, Μπεκρης 8(1), Σταθακόπουλος 6, Αγγελόπουλος 8(1), Λιμπερεας 11, Τζελέπης 3(1)

Ο κόουτς της Αχαγιάς ΄82, Χρήστος Σαράντης δήλωσε τα εξής αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του:

«Πραγματοποίησαμε πολύ καλή εμφάνιση. Βγάλαμε πολύ ενέργεια στην επίθεση, έχοντας πλουραλισμό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και το ότι δώσαμε συμμετοχή και σε παιδιά από την ομάδα Νέων. Θέλω να τονίσω επίσης και το ότι παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο. Είναι μια επιτυχία που την συγκρίνω με εκείνη της νίκης μας. Γονείς, χορηγοί, νεαροί αθλητές, όλος ο κόσμος της Κάτω Αχαϊας ήταν σήμερα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε. Πλέον, πάμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό ΝΦ, εκτός έδρας».

Δείτε φωτογραφίες από το φακό του westcity.gr