Photos Αθλητισμός

Ραλλυ 24ωρες Ελλάδα – Σημαντική η συνδρομή της Ε.Λ.Ι.Α. (φωτο)

24ωρες Ελλάδα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Του Βασίλη Κουτρουμάνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα , η νυχτερινή ανασυγκρότηση του « 24ωρες Ελλάδα » με διοργανωτή του ράλλυ τον Σύλλογο Ιστορικών Σπορ Αυτοκινήτων «Σ.Ι.Σ.Α». Η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου « Ε.Λ.Ι.Α.» που δραστηριοποιείται στην Πάτρα, ανέλαβε τον κεντρικό ρόλο στην οργάνωση της ανασυγκρότησης.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Πλατεία Γεωργίου που βρίσκεται στην καρδιά της Πάτρας πλημμύρισε από κλασικά αυτοκίνητα δίνοντας δυναμικό άρωμα μια άλλης εποχής. Συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έδωσαν τον παρών κάνοντας τους θεατές να «παραμιλούν» μπροστά σε τόσα όμορφα και αξιόλογα αυτοκίνητα. Η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου ευχαρίστησε τον Σ.Ι.Σ.Α. που και φέτος επέλεξε την Πάτρα ως σταθμό ανασυγκρότησης για το 24ωρες Ελλάδα και ευχήθηκε ότι και στη συνέχεια θα υπάρχουν ευκαιρίες με ακόμα περισσότερες συνεργασίες.

Η ΕΛΙΑ ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς και τα μέλη της που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης , στα πληρώματα που είναι μέλη της και έλαβαν μέρος ως αγωνιζόμενοι με τα οχήματά τους, στο 21Ο « 24ωρες Ελλάδα » κάνοντας μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους.

Δείτε φωτογραφίες